VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БEКЪМ СТАВА ВЪРКОЛАК ЗА "ХЕЛОУИН"

Футбол

Звездите отвъд океана са в трескава подготовка за "Хелоуин". Денят на Вси Светии е на особена почит в САЩ и се превръща в страхотен празник не само за децата, но и за всички възрастни. В нощта срещу 1 ноември там едва ли има къща без "Светещия Джак", както наричат тиквения фенер. Хотелиерската наследница Парис Хилтън и гаджето й - бейзболистът Дъг Рейнхарт, също се фенове на "Хелоуин".


Вчера блондинката стана в ранни зори и се втурна към пазара, за да избере най-хубавата тиква, която да отнесе в баровската си къща в Бевърли Хилс. След дълго обикаляне тя се спря на голям екземпляр от жълтия зеленчук. Таблоидите пък не пропуснаха да отбележат, че, дори и тръгнала на пазар, Парис е била облечена като за червения килим. На папарашките снимки г-ца Хилтън е с малка синя рокля, убийствено високи токчета и черна дизайнерска чанта на "Шанел", а в ръцете си държи огромна тиква. "Вероятно тя ще издълбае в нея лицето на бившето си гадже Бенджи Мадън, от когото толкова се страхува", ехидничи "Сън" (б.р. преди няколко дни Парис избяга от рождения ден на приятеля си Дъг Рейнхарт в Лас Вегас, тъй като се оказа, че в клуба им ще свири Бенджи).
Британците също обичат да гонят злите духове в Деня на Вси Светии. Затова не е учудващо, че сред тези, които ще навлекат карнавалните костюми, е и цялото домочадие на Дейвид Бекъм.
Оказа се, че звездата на Лос Анджелис Галакси неслучайно е брадясъл до неузнаваемост. Първоначално гъстото окосмяване по лицето на 34-годишният футболист се дължало на мързела му, но после Бекъм решил, че ще е страхотно да се маскира като Върколака от поредицата "X-men". "Много съм мързелив, въобще не обичам да се бръсна. Всички ми казват да си махна брадата, но аз съм инат. Твърдо съм решен да си я "отглеждам" до 31-ви. Сигурен съм, че с подходящ костюм ще накарам децата да крещят от страх", коментира футболистът. Без съмнение, най-щастливи от хрумката на Дейвид Бекъм ще бъдат тримата му синове - Бруклин (10), Ромео (7) и Круз (4). Текст и снимки Sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter