VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРОТИЦА ПИШЕ ИСТОРИЯ, ДЕБЮТИРА В ПЪРВЕНСТВО НА ФЕДЕРАЦИЯТА

Волейбол

Митко Велев: След 3-годишно прекъсване, в зала Добротица отново ще има волейболни емоции на високо ниво


Добротица картотекира 14 състезатели за първенството на Северната “А” Елитна волейболна група, което започва в събота. В 16 часа отборът на добричлии посрещат столичния Септември – Про Синема в едноименната си зала. За първи път в своята история клубът ще участва в първенство, администрирано от федерацията. В третия по сила ешалон ще участват общо 13 състава, разделени в две групи. Тимът на Добротица е в Северната заедно с още 6 състава.
Часове преди началото на шампионата добруджанци получиха потвърждение от федерацията, че могат да картотекират трима състезатели, към които други клубове нямат претенции. Това са бившият 202-сантиметров посрещач на Калбо и Добруджа Виталий Симеонов, бившият юноша на генералтошевския Спортист и Черно море БАСК Красимир Костадинов, както и бившият състезател на Монтана и Добруджа  Цветомир Цветанов.
Домакините ще играят с нови екипи, с традиционните за добруджанските клубове цветове жълто и зелено. Екипите са изработени от бургаска фирма. Сред картотекираните има и седем волейболисти от ДЮШ на клуба. От отбора заявиха, че всички любители на волейбола ще могат безплатно да наблюдават срещите. Очаква се залата да бъде отоплена и озвучена. Тимът излиза за задължителна победа, а целта е обиграване на състава и колкото се може по-напред в крайното подреждане. “Важното е, че по-малките от школата ще имат стимул да тренират и после къде да се развиват. След 3-годишно прекъсване в зала Добротица отново ще се играе волейбол на високо ниво”, заяви Митко Велев от щаба на Добротица.  В останалите срещи от кръга Тетевен Волей посреща Попово 09 (Търговище), а Калбо (Шумен) приема Ботев (Луковит).
 

При използването на информация, снимки и видео материали поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter