VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТЕФКА КОСТАДИНОВА ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ С ЙОВКА НЯГОЛОВА

Лека атлетика

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова е поканила всички ветерани, които успешно представиха страната ни по време на Световните игри (Олимпиада) в Сидни. Срещата ще се проведе този петък в София.


В групата ще бъде и двукратната шампионка от Австралия Йовка Няголова, която има над 60 медала като лекоатлетка за последните години. На 52-годишна възраст тя стигна до върха на 2000 метра стипълчейз и 400 метра с препятствия. Добруджанката имаше голям принос за успешното представяне на българската група в световния спортен форум. Няголова получи поздравителен адрес от спортния министър Свилен Нейков, който й благодари, че достойно е представила родината ни в Сидни. Състезателката бе приета от кмета на Добрич Детелина Николова и бе удостоена с плакет с герба на Общината. "Тези два златни медала и подкрепата на роднини и приятели ми дадоха криле да се готвя за следващите игри в Торино през 2013 година" - каза Няголова.

 

При използването на информация, снимки и видео материали поместени в сайта, позоваването на centersport.org е задължително!

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter