VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ В ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Състезание по спортно ориентиране "Народни будители 2009" организират на 1 ноември община Добрич и клуб "Добротица" с председател Красимир Ненов.


Стартът и финалът ще се намират пред тенис кортовете на "Изида" в градския парк, като първите номера ще тръгнат в 10 часа. Час и половина след това ще започне награждаването.
Състезанието е клас "В", открито, дневно, индивидуално, за възрастови групи  М/Ж 12, 14, 16, 18 години. Преминаването по маршрута ще се отчита с перфорации върху контролните талони.
В надпреварата имат право на участие състезатели от училищата на Добрич и клубове от други градове с неограничен брой състезатели. Te трябва да са физически здрави и участват на собствена отговорност за опазване на здравето си.
Поименни заявки по приложената форма трябва да бъдат представени в СКО "Добротица" в срок до 29 октомври на еmail kgnenov@abv.bg или GSM 0889434241. Стартовата такса е 2 лева за всеки състезател, според дадените предварително заявки за участие. Заявките в деня на състезанието ще бъдат по 4 лева за състезател.
От клуба съобщават още, че класиралите се до трето място състезатели във всяка група ще получат грамоти и предметни награди. Ще има и отборно класиране с награди.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter