VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КАДЕТИТЕ НА ДОБРУДЖА СТАНАХА ВИЦЕШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ

Футбол

Щангистите на Добруджа заеха второ място в крайното класиране на държавното отборно първенство при кадетите до 17-годишна възраст в Бургас.


С това възпитаниците на Стефан Цончев и Тодор Кирчев повториха миналогодишното си класиране. Първи станаха тежкоатлетите на ЦСКА, а трети завършиха състезателите на пловдивския Марица. В надпреварата участваха 27 отбора, като само съставът на добричлии беше с човек по-малко, тъй като един от щангистите не можа да свали 100 грама и да участва в категорията, за  която се готвеше. Припомняме Ви, че в тази възрастова група Юндер Бейтула подобри рекорда на своя съгражданин от клуб Добрич Анани Ташев. Новото най-добро постижение за двубоя в кат. до 69 кг е 276 кг. В последните две категории Дейвис Панчев се класира трети при 85-килограмовите, а Митьо Киков донесе ценни точки за петото си място в кат. + 94 кг.
В морския град вече стартира шампионатът и при юношите до 20 години, в който клуб Добруджа има двама представители. За клуба ще вдига националът Йовчо Симеонов, който е студент в столицата. Неговата цел е първото място в кат. до 85 кг.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter