VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

CENTERSPORT С УНИКАЛНИ СНИМКИ НА НОВИЯ СТАДИОН В КЕЙПТАУН ЗА МОНДИАЛ 2010

Футбол

 

CenterSport разполага с уникални снимки на новия стадион в Кейптаун за световното първенство по футбол в ЮАР през 2010 година. Скоро ще се  завърши напълно, но от 22 октомври вече е осветен и е новата атракция на града, ни съобщава авторката на снимките Мариола Кирова.

Kейптаун е може би най-красивото място в Южна Африка. Градът е важен инкомически център, тъй като в него се намират основното пристанище и летище на провинцията. Населението е около 2,9 милиона души. За никой не е тайна, че Кейпатун е много обичана туристическа дистинация, тъй като успява да привлече чужденците с ненадминатите си плажове, които в съчетание с морето и местната кухня го превръщат в късче от рая. Стадионът, който е построен тук се намира в предградието Грийн Пойнт и съответно е известен под това име. Съоръжението се намира върху старо голф игрище използвано преди за голф курсове. След построяването на новия стадион, той ще бъде с капацитет от 70000 седящи места. В Кейптаун има и още един прекрасен футболен терен-Нюсланд, който се използва предимно за ръгби мачове.
Новото спортно съоръжение е изградено върху терен, използван за голф курсове. В близост се намира важен транспортен център на града, което ще улесни до голяма степен придвижването на феновете по време на първенството. 

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter