VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЙОВКА ЛЕТИ В СТОЛИЧНИЯ МАРАТОН, СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР Я ПОЗДРАВИ

Лека атлетика

Броени дни след като се завърна от Сидни, където спечели два златни медала на Световни игри за ветерани (Олимпиада), добричлийката Йовка Няголова днес се включи и в един от най-масовите маратони в страната - Столичният маратон. Тя пресече първа финалната линия в своята възрастова група на 25 км.
 


За първото си място добруджанката  получи 300 лева от общия награден фонд, 150 лева за телефон от мобилен оператор, както и предметни награди. Броени часове преди старта състезателката бе надъхана и от Нешка Робева и спортен клуб “Левски”, които също й поднесоха подаръци за блестящото представяне в Австралия. Днес Няголова получи и поздравително писмо от министъра на спорта Свилен Нейков.   
Иначе официалният старт на 27-ия маратон на София днес бе даден от временно изпълняващия длъжността кмет на столицата Минко Герджиков пред Националния стадион „Васил Левски”. Дестанциите бяха три - 3 км, 8 км и 25 км. За най-кратката дестанция се бяха записали над 1500 души, а за най-дългата - над 120 души. Участниците бяха разпределени в 4 възрастови групи - между 20 и 60 г. Министърът на спорта Свилен Нейков също се включи в маратона, като пробяга дистанцията от 8 км. В маратона се включи и Николина Щерева.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter