VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

"УБИЙСТВЕНА" ГРУПА В ТУРНИРА НА МАЙСТОРИТЕ

Тенис

Известни са вече осемте най-добри тенисисти, които ще участват в  Мастърс турнира, който ежегодно ТК "Добрич" организира, съобщи за CenterSport Сергей Владов. Право на участие имат състезателите, които през годината са натрупали най-много точки от тенис веригата "Добрич 2009".


Двете групи вече са оформени. По силата на жребия, набиращите скорост в последните няколко турнира  тийнейджъри,  се събраха в  "убийствена" първа група. Там са шампионът  Кирил Манолов, четвъртият Мирослав Недялов, Станислав Тинев и Радослав Петков. В по "лежерната" втора група се оказаха миналогодишният победил в Мастърса, Светломир Станев, миналогодишният шампион за мъже, Милен Павлов, шампионът по двойки от миналата и тази година, Николай Ганов и силният варненски състезател Донко Атанасов.
По традиция, финалният турнир предвижда много напрегнати двубои. В групите се играе "Всеки срещу всеки". За полуфиналите се класират  първите двама от двете групи, които се срещат "на кръст". Победителите от тези срещи играят за званието "Победител в турнира на Майсторите за 2009 г". Срещите ще бъдат в събота от 9 часа.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter