VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КИРИЛ МАНОЛОВ E ШАМПИОНЪТ В ТЕНИСВЕРИГА "ДОБРИЧ '2009"

Тенис

Кирил Манолов завърши на първо място в крайното класиране на тенис веригата "Добрич '2009", съобщи Сергей Владов. Това стана, след като намиращият се в чудесна спортна форма тийнейджър триумфира в последните три турнира.


Младежът не даде никакви шансове на съперниците си в изминалото девето издание, което беше последното за годината. Той тръгна с победа над най-проспериращия състезател в тазгодишната верига Стилян Георгиев от Варна. Преодоля Радослав Петков със 7:3. Изигра един невероятен мач със Станислав Тинев, който също е в чудесна спортна форма, отстранявайки го отново с резултат 7:3. А на финала победи Мирослав Недялов с впечатляващото 7:2.
В този турнир силни изяви имаха 17-годишните тенисисти, констатираха организаторите от ТК “Добрич”. Ученикът в 10 клас на ЕГ "Гео Милев", Мирослав Недялов, победи Георги Стефанов с 6:0 гейма, после се справи с лекота и с много опитния Николай Ганов, като му позволи да вземе само един гейм - 7:1 на четвъртфинала.
Слав Славов едва не поднесе изненада в срещата си с миналогодишният носител на бронзов медал Радослав Петков. Поведе с 3:0 гейма, после и с 4:3, но така и не си повярва, че може да спечели тази среща. Петков спечели трудно със 7:5.
Станислав Тинев "отвя" с лекота поставеният под №8 в схемата Иван Иванов с резултат 6:1, а след това с невероятна игра отстрани и шампиона от миналата година Милен Павлов с респектиращото 6:2.
В малкия финал Иван Иванов победи Петър Станев с 5:0 гейма.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter