VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ГРАДИНАРОВ И ПИНЕТО ИЗЛИЗАТ ЗА ПЪРВИ УСПЕХ В СЕРИЯ А1

Волейбол

Отборът на добричлията Мирослав Градинаров - Аран Кучине Абрузизо (Пинето), се готвят за първа победа в италианската Серия А1. В сряда неговия тим посреща Марми Ланца (Верона).


Досега Градинаров и компания инкасираха четири последователни загуби, които ги закотвиха на последната позиция. Пинето обаче е с два мача по-малко.  За родните медии Градинаров сподели, че с всеки изминал ден се уверява, че в Италия няма слаби отбори и че всички дават максисума от себе си, за да излязат победители от срещата.
Добруджанецът е убеден, че този път къметът ще бъде на тяхната страна и, че ще се поздравят с крайния успех.
В същото време sportal.bg съобщи, че името на национала Мирослав Градинаров  изненадващо попадна в списъка на играчите на шампиона на Иран и Азия - Пейкан (Техеран) за участието му на световното клубно първенство в Доха от 3 до 8 ноември. На официалната интернет страница на Международната федерация по волейбол (FIVB) Градинаров е представен като част от отбора на Пейкан. Най-вероятно става въпрос за грешка, тъй като преди началото на сезона Мирослав Градинаров бе пред трансфер точно в иранския Пейкан, но в последния момент българинът не подписа договор с шампиона на Азия за 2009 година.


 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter