VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛАЙТХАУС ГОЛФ РЕЗОРТ ИЗПРАЩА СЕЗОНА С ВЪЛНУВАЩ КРАЙ

Голф

Елитни голфъри от цялата страна ще дарят средства на Индонезийския бедствен фонд. Компанията на Чуклев изпраща успешния голф сезон с грандиозен турнир, лъскави коли и фоейрверки.


С пищно празненство и силен голф турнир компанията Лайтхаус ще изпрати сезон 2009. Това ще стане в края на този месец с надпреварата Mercedes Benz Presidents cup. Домакините са приготвили уникална оферта за участниците, които  само срещу 149 евро ще получат две нощувки със закуска, тренировъчен ден и участие в турнира. 50 процента от таксите ще бъдат дарени на Индонезийския бедствен фонд, съобщават от голф комплекса. 
“Индонезийската република е близък наш приятел, който наскоро пострада от две силни земетресения, които взеха много човешки жертви и разрушиха много домове. С подкрепата на участниците в турнира ще направим дарение като заделим средства от голф турнира”, заяви изпълнителен директор на Лайтхаус Голф Ризорт Георги Чуклев. Той лично отправя покана към всички Господари на бялото топче да участват в техния последен турнир за сезон 2009. “Ние сме горди от постигнатите резултати за този сезон и с радост бихме желали да го отпразнуваме с вас. Организираме за Вас два вълнуващи дни за всички, които искат да играят или само да се забавляват. Ние сме радостни от оказаната ни подкрепа от Мерцедес Бенц, Бутикова винарска изба Тодоров и Посолството на Индонезия, които ни помогнаха да организираме един наистина вълнуващ край на този сезон”, каза Чуклев.
За тези два дни Мерцедес Бенц ще предостави за тест драйв последните модели от своята луксозна продуктова гама, бутикова ниванска изба Тодоров ще предостави последната реколта от България и Новият Свят, а Индонезийското посолство ще предостави по време на Гала вечерята национален танцов състав, който ще забавлява гостите.

Ето и програмата

30 октомври, петък
Тренировъчен ден от 8 до 17 часа
Гала Бюфет
* Моля регистрирайте се на рецепцията в голф магазина дори и да не участвате в тренировъчния ден

31 октомври, събота
закуска от 7 до 9 часа
Регистрация от 8.30 до 9.30 часа
Tee off започва от 10 часа
Турнир от 10 до 16 часа
Регистриране на резултати от 14 часа

Други забавления
Тест драйв на последните модели на Мерцедес Бенц
Дегустация на вина от Винарска изба TODOROFF
Безплатен масаж в СПА центъра
Безплатни голф уроци

Гала вечеря - PRESIDENT'S CUP

Започва в 19 часа
Награждаване
Музика и танци
Фойерверки
 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter