VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕСИЯН КОЕВ ДЕБЮТИРА КАТО РЪКОВОДЕЩ СЪДИЯ В ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ

Футбол

Добричлията Пресиян Коев ще ръководи срещата "Свиленград" - "Академик" (София) от първия кръг на турнира за Купата на България „Форд Мото - Пфое". Негови помощници ще са Димитър Русев и Николай Стайков от София, а четвърти съдия ще е Лъчезар Йонов от Пловдив.


С този мач Пресиян Коев ще направи своя дебют като ръководещ арбитър в професионалния футбол у нас. Както е известно, той е единственият добричлия, включен в ранглистата на реферите, ръководещи срещи в "Б" група. Тъй като е студент в столицата, от началото на този сезон добруджанецът прие предложението да стане член на софийската съдийска колегия и да получава мачове оттам. След отличното си представяне в двубои от "В" група, Пресиян Коев бе четвърти съдия на няколко срещи във втория ешелон, за да се стигне сега до дебюта му като ръководещ арбитър в професионалния футбол.
Мачовете от първия кръг на турнира за Купата на България са в сряда от 15.00.00 часа. Наряд за тази фаза на състезанието получи още един добричлия - Боян Боянов, който ще е помощник-съдия на двубоя "Трявна" - "Вихрен" (Сандански). Главен съдия на този мач ще е Др. Драганов от Варна. ndt1.com  

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter