VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРИЧЛИЯ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНОТО ПО ГОЛФ

Голф

За трета поредна година състезател по голф от Варна ще представя България на световното първенство по голф за аматьори Volvo Masters. Светослав Станиславов ще играе на втори и трети ноември т.г. в Испания със 70 голфъри от цял свят, след като победи в българския кръг на състезанието миналата неделя. Турнирът Volvo се явява неофициално индивидуално световно първенство. За достигане на финалите в Испания  през 2009 г. са се състезавали над 70 хиляди играчи от десетки страни. Турнирът Volvo Masters Amateur ще се проведе на 2 и 3 ноември на голф игрищата Ла Кинта и Финка Кортесин, в близост до курорта Марбея. Преди това аматьорите ще имат тренировъчен кръг за един ден. Те ще присъстват на финала и на награждаването на световното първенство Volvo за професионалисти, в което участват водещи голф играчи.
 


Архитект Светослав Станиславов направи забележителен сезон през настоящата година. Членът на голф клуб Варна спечели престижните турнири Mercedes Open и Volvo Masters. Роденият в Добрич архитект се класира и сред първите трима на още два международни турнира.
Миналата година вицепрезидентът на Варненския голф клуб Тодор Кръстев зае 20-то място на световните финали. Тогава той стана първия българин, състезавал се на прочутото голф игрище Валдерама. То е определяно за най-доброто на континентална Европа в последните години. Българският голфър остави зад себе си на игрище Валдерама представители на традиционно силни в голфа страни като  Испания, Франция, Южна Корея, Япония, Австрия. От направените през 2008 г. над 10 милиона удара в целия турнир Volvo, организаторите на турнира Volvo поставиха удар на Тодор Кръстев като водеща снимка в интернет-страницата на последните световни финали. Варнеският състезател Тодор Кръстев остава и единственият български голфър, участвал два пъти на финалите на световното първенство Volvo.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter