VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КУЛТУРИСТИТЕ НА "ОЛИМПИЯ" ОТНОВО СА СРЕД ВОДЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Двама състезатели на клуб "Олимпия" за пореден път постигнаха големи успехи в национални състезания по културизъм. Румен Спецов спечели сребърен медал в кат. до 100 кг на провелия се в Бургас популярен турнир за мъже за купа "Мечката".


Победител стана Георги Карамишев от столичния клуб "Мусаши". Същото бе класирането в тази категория и седмица по-рано по време на държавното първенство. В шампионата участва и още един добричлия. Драгомир Георгиев се окичи със сребро в кат. до 70 кг и достигна до златния медал в класическия културизъм.
Абсолютен шампион в турнира "Мечката" в Бургас стана Димитър Димитров от "Юнивърсъл" - София, участвал в кат. над 100 кг. 
Състезанието бе последното за тази година от националния шампионат. Топ културистът ни Христомир Христов се въздържа от участие, тъй като се готви за Super-Max Cup и за предстоящото Световно първенство, но излезе на сцената, за да зарадва феновете си и многобройната публика в морския град с двеминутно волно съчетание.
Традиционното състезание за купа "Мечката" се проведе за четвърта година. Генералният спонсор на Федерацията по културизъм и фитнес - Super-Max - за първa година има възможността да подкрепи този така емблематичен за Бургас турнир.
На  форума присъстваха най-добрите  български състезатели, които вече са поканени за участие на Super-Max Cup на 24 октомври т.г.  Състезателите бяха в топ форма и ще има какво да покажат на международния турнир в София, дни преди световното в Доха, Катар от 1 до 5 ноември 2009 г.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter