VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛАЙТХАУС ПРИЕМА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ГОЛФ ТУРНИР

Голф

"Лайтхаус Голф и Спа Резорт" ще бъде домакин на първия благотворителен голф турнир в подкрепа на фондация "I CAN TOO" на 23 ноември в "Лайтхаус Голф Клуб" край Балчик, съобщава sportal.bg. Гала-вечерята ще се състои веднага след турнира в 5-звездния "Лайтхаус Голф и Спа Хотел". Събитието е част от инициативата на фондация "I CAN TOO за събиране на средства в помощ на деца със специални нужди".


"Лайтхаус Голф и Спа Резорт" ще бъде домакин на първия благотворителен голф турнир в подкрепа на фондация "I CAN TOO" на 23 ноември в "Лайтхаус Голф Клуб" в Балчик. Гала-вечерята ще се състои веднага след турнира в 5-звездния "Лайтхаус Голф и Спа Хотел". Събитието е част от инициативата на фондация "I CAN TOO за събиране на средства в помощ на деца със специални нужди". Всички, които желаят да се присъединят към голф турнира, са поканени на голф игрището, проектирано от Йън Узнъм. За тези, които не играят голф, ще бъде проведен урок "Въведение в голфа" от професионални голф инструктори, които ще покажат първите стъпки за начинаещите в този невероятен спорт. Събитието ще завърши с гала вечеря и забавления на живо в Лайтхаус Голф и Спа Хотел. Допълнително гостите ще могат да се насладят на детските рисунки, изложени в лобито на хотела. Участието в турнира или урока за начинаещи, които започват в 10.30 часа, е срещу такса за регистрация от 30.00 лв. Гала-вечеря със забавления на живо стартира в 20.00 часа, а входната такса е 50.00 лв. Мисията на "I CAN TOO" е да улесни живота на деца в неравностойно положение. Програмите им са проектирани да увеличават и подобряват качеството на живот на децата в нужда и техните семейства, както и да създават и развиват диагностични и лечебни центрове. Фондацията популяризира дейността си чрез инициативи и културни събития през цялата година.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=457903

Всички, които желаят да се присъединят към голф турнира, са поканени на голф игрището, проектирано от Йън Узнъм. За тези, които не играят голф, ще бъде проведен урок "Въведение в голфа" от професионални голф инструктори, които ще покажат първите стъпки за начинаещите в този невероятен спорт. Събитието ще завърши с гала вечеря и забавления на живо в Лайтхаус Голф и Спа Хотел. Допълнително гостите ще могат да се насладят на детските рисунки, изложени в лобито на хотела. Участието в турнира или урока за начинаещи, които започват в 10.30 часа, е срещу такса за регистрация от 30.00 лв. Гала-вечеря със забавления на живо стартира в 20.00 часа, а входната такса е 50.00 лв. Мисията на "I CAN TOO" е да улесни живота на деца в неравностойно положение. Програмите им са проектирани да увеличават и подобряват качеството на живот на децата в нужда и техните семейства, както и да създават и развиват диагностични и лечебни центрове. Фондацията популяризира дейността си чрез инициативи и културни събития през цялата година.

Снимка Александър Стоянов

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter